Internationaal

Ons internationale netwerk

IR}S werkt op internationaal niveau samen met haar zusterondernemingen RS}C en IS}F in het Caribisch gebied en in Noord-Amerika.

“Risk Solutions Caribbean (RS}C)”




Risk Solutions Caribbean (RS}C) is gevestigd op Curaçao, maar in de gehele Caribische regio inzetbaar. Relaties van RS}C zijn overheden en bedrijven. Het team van RS}C is veelzijdig en ervaren in het verrichten van onderzoek naar diverse vormen van onrechtmatig- en onregelmatigheden. De Caribische regio kenmerkt zich door een veelheid van kleine gemeenschappen. Discretie en geheimhouding zijn voor RS}C dan ook meer dan vanzelfsprekend.

Zie voor meer informatie www.rs-caribbean.com

“Integrity Solutions & Forensics (IS}F)”





IS}F is een dienstverlener op het gebied van integriteit en veiligheid en bestrijkt vanuit Mexico Stad het werkgebied Latijns Amerika. De Latijns Amerikaanse markt kenmerkt zich door grote zakelijke kansen, maar ook door aanzienlijke risico’s op het vlak van veiligheid en integriteit. IS}F ondersteunt opdrachtgevers bij het inventariseren, objectiveren en vervolgens mitigeren van deze risico’s, waardoor drempels worden weggenomen en effectief kan worden ingespeeld op zakelijke mogelijkheden. IS}F handelt uit de overtuiging dat managementaandacht voor integriteit en veiligheid leidt tot betere besluitvorming en een beter bedrijfsresultaat.

Zie voor meer informatie www.isfservices.com.